Sveriges sista blogg

Av mig, om mig, för mig... eller låter det för självupptaget?

Oh my lady gaga!

Publicerad 2013-08-20 21:37:00 i Allmänt

Såg på Shane Dawsons video där han läser texten till Lady Gagas nya låt (se upp med volymen om du kollar videon!). Tycker mig se ett mönster i Gagas låtar. Gilalr hon inte att upprepa delar av ord? "plause plause aplause", "pa-pa-pa-pa-poker face", "ale-alejandro" och "telephone-phone"? Bara jag som tänkt på det?
 
Mer kinaresa!
I kina vet de hur man ber folk att inte gå på gräset.
 

Oh-Oh-Oh Oh-O-Ren Ishii

Publicerad 2013-08-19 22:47:00 i Allmänt

Har nyligen sett om Kill Bill vol.1. Det är en film som jag efter att ha sett den första gången sa var usel. Samtidigt har jag alltid tyckt att det är konstigt eftersom om man beskriver filmen så låter det som något jag skulle gilla. Nu när jag sett om den så kan jag säga att jag har ändrat mig. Från usel till ganska okej.
 
Och så har vi en bild från Kina. Den är tagen i Förbjudna staden i Beijing.
Ey!
 

It's a duck blur!

Publicerad 2013-08-18 16:05:00 i Allmänt

Jag åkte på en resa i somras. Jag var i Kina i nästan tre veckor. Den första veckan besökte jag min vän i Beijing och sedan var jag själv på vift.
Jag var egentligen inte helt ensam. Jag hade sällskap av det bäst klädda fjäderfät jag känner, Kent-Jesus af Silfversorbé. Han har gjort ett bildspel av resan som ni kan avnjuta här!
 

Om

Min profilbild

Stefan

Om du läser min blogg så är chansen rätt stor att du redan känner mig. Uppdateras sporadiskt, ofta intensivt en kort period följt av en längre tids overksamhet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela