Sveriges sista blogg

Av mig, om mig, för mig... eller låter det för självupptaget?

Noch einmal, bitte

Publicerad 2011-05-29 22:48:31 i Allmänt

Nu är det inte många dagar kvar...

En gammal video där någon har gjort en remix där man har blandat två väldigt olika låtar. Någon har kommit på att Snoop Dogs "Drop It Like It's Hot" sitter riktigt bra med Kirbys Dreamland. Jag förstår inte riktigt hur idén uppstod men resultatet är riktigt roligt.



Uppdatering:
Kirby-låten heter tydligen inte alls Dreamland utan Gourmet Race. My bad.

I'm not lost, I know exactly where I am. I just don't know where everything else is.

Publicerad 2011-05-17 22:51:02 i Allmänt

Joss Whedon har skrivit Buffy.
I Buffy ser vi Alyson Hannigan, Nathan Fillion och Felicia Day.
Whedon var också med och skrev Dr. Horrible's Sing A-Long Blog. Där ser vi även Simon Helberg och Neil Patrick Harris.
Neil Patrick Harris och Alyson Hannigan spelar som ni säkert vet två av huvudrollerna i How I Met Your Mother.
Simon Helberg gör en biroll i Felicia Days serie The Guild där hon inte bara skriver manus och spelar huvudrollen utan även är producent. Wil Wheaton spelar en av sidokaraktärerna i The Guild.
Helberg är också känd för sin roll i The Big Bang Theory i vilken Wil Wheaton dyker upp som sig själv vid ett par tillfällen.

Jag hade tänkt nämna att jag tycker att det var roligt att Simon Helberg dyker upp i sin type-castade nördpersonlighet i flera serier som jag tycker om. Sedan kom jag på andra kopplingar mellan serierna vilket självklart leder till IMDB. Resultatet ser ni ovanför.

Nedan ser ni det som videons namn anger.

Take your passion

Publicerad 2011-05-07 00:26:55 i Allmänt

Jaha, då har man svängt sina lurviga ikväll. Eller gnidigt sin lurviga snarare. Gnidigt dem runt en metallstång närmare bestämt. Prova-på kurs i pole-dancing var det som gällde. Kändes som att jag stack ut en del. Jag kände ingen där, jag var enda killen och jag hade inte några träningskläder. Jag hade inte fattat att det handlade om ett en timme långt träningspass. Jag körde i kallingar och t-shirt. Låter kanske lite avklätt, men jag var nog en av de mest påklädda i lokalen.
Jag är inte så dansant av mig men gymnastiken och akron ger en del. Jag klarade mig hyfsat på hopp, snurrar och klättring (när svetten inte förstörde) medan saker som stegpassager, bodywaves och allmän taktkänsla inte var några höjdare.
Som jag skrev så var det svettigt. En timme med att hänga runt på den där stången räckte gott och väl för att jobba upp en rinnande svett. Vissa övningar tärde rejält på huden också. Man måste tydligen härda sig ordenligt på insidan av låren för att köra pole-dancing.
Efteråt följde uppvisning av de som tränar pole-dancing där. Imponerande grejer, roligt att ha prövat lite grann eftersom man relaterar till rörelserna på ett annat sätt. Jag tror dock att det inte är något för mig, men så är jag ju inte så förtjust i dans heller.

Korta blogginlägg är det nya svart

Publicerad 2011-05-06 15:52:01 i Allmänt

Jag har äntligen fått lite tid att spela Beyond Good and Evil och jag gillar det skarpt. Väldigt mycket Zelda-känsla men på sitt eget sätt, vilket är trevligt. Inte helt överens med kameran alla gånger dock.

Jag är riktigt förtjust i serien Community. Den har en skön blandning av det triviala och det spektakulära.
Och Abed. Självklart Abed.

Om

Min profilbild

Stefan

Om du läser min blogg så är chansen rätt stor att du redan känner mig. Uppdateras sporadiskt, ofta intensivt en kort period följt av en längre tids overksamhet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela