Sveriges sista blogg

Av mig, om mig, för mig... eller låter det för självupptaget?

Primo Victoria!

Publicerad 2011-12-15 14:53:53 i Allmänt

Hej alla mina älsklingar! Idag blev det VÄRLDENS godaste mocha-latte-frappuchino till brunchen och jag kände mig strålande i dagen outfit! :)! Bilder kommer som vanligt finns längre ner! ;)! ;p! :-[D!

Dags för dagens outfit!



Är det inte så ni ungdomar skriver bloggar? Kanske, vad vet jag? Jag läser väl inte bloggar, sånt trams har man väl inte tid med? Det är snart dags för Bingolotto.

Bilden är (för er som inte hade räknat ut det än) inte dagens outfit utan min utstyrsel i årets upplaga av SDI Ungdoms nattcup i Örebro. I år gick det hela av stapeln natten mellan 10:e och 11:e december. I år åkte den tredje inkarnationen av Primo Victoria (vårt traditionella lagnamn) dit med tema Gamlingar. I år var vi en skara på nio personer (åtta spelande). Vänta, jag tror jag har ett gammalt fotomografi här någonstans... Ah! här är det.



Här är hela gänget. Jag, Robert, Mia, Kristian, Gustaf, Ing-Marie, Peter, Emmie, Thomas, Robert, Elise, Per-Ingvar, Carl Herbert, Johan och Lill-hinken. Hmm... hade för mig att Orvar och Marie-louise var där också... Hm, de kanske stod bakom fotomograf-apparaturen? Nåja, det var ju ändå så länge sedan.

Jag minns att vi var fulla av kämpaglöd, vi skulle visa de där slynglarna till pojkvaskrar och flicksnärtor att gammal minsann är äldst!



Vi var noga med uppvärmning, vi vill ju inte bryta några lårbenshalsar.



Efter att den första drabbningen slutade med en snöpplig förlust (egentligen 2-2 men 3-2 eftersom tjejers mål fortfarande räknas som två, jag tror att uttrycket är "wtf?") uppstod en del inre slitningar. Meningsskiljaktigheter som vi löste på ett moget och behärskat sätt som de goda förebilder vi var för de yngre deltagarna.





Vi hämtade oss snabbt och spelade en match oavgjort. Till sista gruppspelsmatchen kom vi igång ordentligt och tog hem en seger som räckte till att ta oss till kvartsfinal.
Vi var mycket nöjda.





Ibland kanske lite för nöjda...



Hrrm! Nu fortsätter vi. Vi förlorade kvartsfinalen efter en mycket jämn batalj. Väldigt knapp förlust med 2-1.
Vi var ändå nöjda med vår insats och jag tycker att det var en fantastisk natt och jag vill tacka alla som var med och gjorde den så trevlig.

Jag har tyvärr inga bilder på det men under uppvärmningarna för matcherna ägnade vi oss åt sådana rekreationella verksamheter som bingo (med tombola på plan), boule, morgongymnastik, läsa en god tidning (Nerikes Allehanda anno 1977) i en skön fotölj (inburen på plan) och såklart bjöd vi motståndarna på kaffe, julmust och kex.
Behöver jag säga att vi vann tema-tävlingen?

Hatten av för alla min gamla vänner! Salut och gutår och sådant!

When we're fucking ready, alright?

Publicerad 2011-12-08 21:12:11 i Allmänt

Dags för bloggande.
Vi kör en liten uppräkning av saker jag tänkt på sedan sist.

- Jag har löst lite filosofiska funderingar.
Vad kom först hönan eller ägget? Beror självklart vilken höna och vilket ägg du refererar till. Beror också på var du menar att de skulle ha kommit.
Hur långt är ett snöre? Så här... Jag visar mellan händerna.

- Platser som låter påhittade
Östertälje
Österhaninge
Örkelljunga
Hmmm... Kanske säger mer om mig än det gör om platsnamnen...

- Är det bara jag som tycker att man kan byta ut texten i Rihannas S&M till DADs Laugh and A Half?

Rihanna
'Cause I may be bad, but I'm perfectly good at it, sex in the air I don't care
DAD
There's something inside me and I know it's good, but understanding is misunderstood

- Min syster berättade om en till felhörning. Englishman in New York:
Oh! I'm an elepahant, I'm a legal elephant!

- En sak jag kom på för några år sedan som jag kom ihåg nyligen är att Iron Maiden förutspådde Lost i Dream of Mirrors redan 2000.

Lost - in a dream of mirrors
Lost - in a paradox
Lost - and time is spinning
Lost - a nightmare I retrace
Lost - a hell that I revisit
Lost - another time and place
Lost - a parallel existence
Lost - a nightmare I retrace

Visst slog det in?

Om

Min profilbild

Stefan

Om du läser min blogg så är chansen rätt stor att du redan känner mig. Uppdateras sporadiskt, ofta intensivt en kort period följt av en längre tids overksamhet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela